Війна Росії проти України перевернула світопорядок з ніг на голову – прем'єр Грузії

Поділитися
Війна Росії проти України перевернула світопорядок з ніг на голову – прем'єр Грузії © Facebook/Іраклій Гарібашвілі
Гарібашвілі закликав до своєчасного припинення війни.

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив, що війна Росії проти України, розпочата 24 лютого, перевернула світопорядок з ніг на голову. Про це він заявив на щорічних зборах глав дипломатичних місій за кордоном 26 грудня.

"Війна в Україні, невиправдана військова агресія Росії, яка перевернула весь світовий порядок з ніг на голову", - заявив він, повідомляє "Грузія Онлайн".

Гарібашвілі закликав до своєчасного припинення війни, оскільки вона загрожує не лише самій Україні, а й архітектурі безпеки всієї Європи, а її наслідки вплинуть на Грузію та весь світ.

"Це наше бажання. Хочу ще раз побажати нашим українським друзям, українському народу миру, якнайшвидшого припинення цієї війни. Ми ще раз підтверджуємо нашу підтримку територіальної цілісності України та їхнього суверенітету", - зазначив глава уряду країни, однак наголосив, що, перш за все, "Ми найбільше любимо нашу країну, і тому головний обов'язок усіх нас - насамперед захищати інтереси своєї країни".

Він також звернув увагу на підтримку, виражену Грузією Україні під час війни, та наголосив на ефективній роботі посольства Грузії в Україні в цьому контексті.

"Хотів би також зазначити, що ми зробили все можливе і робимо все можливе, щоб насамперед допомогти нашим українським друзям та українському народу. З початку війни ми голосно підтримували Україну практично на всіх майданчиках, приєдналися до більш ніж 400 резолюцій, заяв, висловлювали підтримку українському народу у всіх форматах", - сказав Гарібашвілі.

Докладніше про те, яке майбутнє готує Захід Україні – читайте у статті Андрія Веселовського для ZN.UA.

 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі