Лунін попросив "Реал" про підвищення зарплати - ЗМІ

Поділитися
Лунін попросив © Real Madrid
Українець має намір домогтися покращення фінансових умов у клубі.

Стали відомі нові подробиці щодо можливого продовження контракту українського голкіпера Андрія Луніна з мадридським "Реалом".

За інформацією El Nacional, "Реал" вже запропонував продовжити контракт Луніну, проте відповідь українця була не зовсім такою, якою очікували в клубі.

25-річний Лунін розуміє, що знову стане другим голкіпером після відновлення Тібо Куртуа, тому попросив у мадридського клубу підвищення зарплати до рівня, близького до суми, яку заробляє бельгієць.

"Реал" не має наміру задовольняти такі фінансові запити українця, адже вважає, що це занадто велика сума для другого воротаря.

Повідомляється, що в Мадриді готові підвищити йому зарплату, але в скромніших розмірах, а ось клуби, які цікавляться українцем, готові запропонувати набагато покращені фінансові умови.

Нагадаємо, цього сезону Андрій Лунін є основним воротарем мадридців, оскільки перший номер команди Тібо Куртуа залишається в лазареті через травми.

Раніше повідомлялося про те, що "Реал" готовий продати Луніна у разі зриву переговорів щодо контракту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі