Камбосос заявив, що стане першим, хто нокаутує Ломаченка

Поділитися
Камбосос заявив, що стане першим, хто нокаутує Ломаченка © The Ring
Австралієць налаштований рішуче.

Австралієць Джордж Камбосос (21-2, 10 KO) висловився про майбутній поєдинок з українцем Василем Ломаченком (17-3, 11 KO).

"Я готовий до всього, але я відчуваю, що можу стати першим, хто нокаутує Ломаченка. Хоча може статися все, що завгодно. Знову ж таки, у мене є швидкість, а удари, які я викидаю, надзвичайно вибухові. Я провів понад 200 раундів спарингів перед цим боєм. Я готовий до всього", - сказав Камбосос в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

Бій Ломаченко – Камбосос пройде 12 травня у Перті (Австралія). На кону стоятимуть вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, а також пояс IBO, яким володіє Камбосос.

У своєму минулому поєдинку 36-річний українець у травні минулого року програв Девіну Гейні рішенням суддів, зазнавши третьої поразки в кар'єрі. На кону був титул абсолютного чемпіона світу у легкій вазі. Пізніше американець відмовився від усіх поясів та змінив дивізіон.

Раніше повідомлялося про те, що суперника Ломаченка готуватимуть до бою росіяни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі