З боку Польщі заблокований пункт "Рава-Руська": скільки фур у черзі на цьому пункті пропуску та на інших

Поділитися
З боку Польщі заблокований пункт
На заблокованому польськими фермерами пункті є черга, але на розблокованих переходах також.

На українсько-польському кордоні спостерігаються черги, повідомляє "Укрінформ" з посиланням на інформацію від речника Державної прикордонної служби України Андрія Демченка. Легкові автівки і автобуси скрізь вільно перетинають кордон, для цієї категорії транспорту по той бік кордону рух не обмежується.

У пункті пропуску "Рава-Руська" в черзі стоять 350 вантажівок. Рух транспорту блокують польські фермери, котрі пропускають по кілька фур на годину. З 21 квітня польські фермери розблокували рух автівок на вʼїзд до Польщі на цьому напрямку, окрім тих, які переміщують товари 1-24 групи УКТЗЕД (товари, які відносяться до сільськогосподарської продукції). До цього в бік Польщі вони не пропускали вантажівки взагалі.

Водночас через пункт пропуску "Ягодин", який був заблокований 22 квітня, вантажівки рухаються в обох напрямках, хоч черга ще є і в ній перебувають 250 автівок.

Черги спостерігаються на раніше розблокованих пунктах пропуску "Краківець" та "Шегині" - 800 та 600 вантажівок відповідно. Однак інтенсивний рух як на виїзд з України, так і на в’їзд відбувається відповідно до пропускної спроможності кожного з пунктів пропуску. 

Раніше ми писали про те, що якість надання митних послуг та професіоналізм посадових осіб на митниці в Україні перебувають на низькому рівні. Загальна оцінка роботи митниці при цьому дещо покращилась, а найвищі оцінки зібрав сервіс "Єдине вікно".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі