Польща припинила блокування одного з найбільших пунктів пропуску: митники і прикордонники

Інфографіка
Поділитися
Польща припинила блокування одного з найбільших пунктів пропуску: митники і прикордонники © ДПСУ
Мова про “Ягодин - Дорогуськ”

Пункт пропуску “Ягодин - Дорогуськ”, що знаходиться на кордоні Польщі та України та є одним із найбільших та найпотужніших, повністю розблоковано. Це підтверджує митна служба та прикордонники. Пункти пропуску між Україною та Польщею, а також залізничні шляхи були частково заблоковані, а товари які перевозили залізницею, псували невстановлені особи на польській території.

google.com/maps

“За інформацією, отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща, сьогодні о 13-й годині (за київським часом) завершилася акція протесту польських фермерів перед пунктом пропуску «Дорогуськ – Ягодин»”, – повідомляє Державна прикордонна служба України. Як уточнюють прикордонники, блокування пункту пропуску тривало з 9 лютого.

“Оформлення та пропуск через кордон вантажних транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі”, – повідомляє ДПС України.

Станом на 13:40 22 квітня припинено страйк польських перевізників. Пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» працює у штатному режимі в обох напрямках, – уточнює Державна митна служба України.

Раніше Міністерство аграрної політики України оголосило з “обережним оптимізмом” дедлайн розблокування кордону України та Польщі на кінець квітня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі