Удар по Миколаєву 11 квітня: Кім повідомив, що загиблих стало більше

Поділитися
Удар по Миколаєву 11 квітня: Кім повідомив, що загиблих стало більше © Скриншот из видео
Серед постраждалих є підліток.

Вдень, 11 квітня, росіяни вдарили балістикою по Миколаєву. Зранку, 12 квітня, стало відомо, що число загиблих внаслідок вчорашнього удару, збільшилася.

«На жаль, в лікарні помер 37-річний чоловік, який внаслідок вчорашнього обстрілу отримав важкі поранення», – повідомив у Telegram очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

У ранковому зведенні він також зазначив, що постраждали внаслідок обстрілу шестеро людей. Серед постраждалих – дівчинка-підліток. Госпіталізація їй не знадобилася. Повідомлялося, що внаслідок атаки у Миколаєві також пошкоджені промислові об’єкти, житлові будинки та автомобілі.

Нагадаємо, 10 квітня, росіяни запустили по Миколаївській області дрони-камікадзе. Сили протиповітряної оборони знищили над областю 12 БпЛА типу Shahed 131/136. Унаслідок влучання ударного російського  дрона пошкоджено об'єкт енергетичної інфраструктури, у Миколаївському районі вводили аварійні відключення світла.

Армія РФ також обстріляла Очаків та акваторію Очаківської громади з артилерії. Унаслідок збиття БПЛА виникла пожежа на рекреаційному об'єкті.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі