Росіяни за добу поранили чотирьох жителів Харківщини, ще двох – вбили

Поділитися
Росіяни за добу поранили чотирьох жителів Харківщини, ще двох – вбили Фото ілюстративне © Олег Синєгубов/Telegram
Також одна людина підірвалася на вибухівці.

Протягом доби росіяни неодноразово обстріляли Харківську область, внаслідок чого загинули та постраждали мирні жителі. Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Лише з артилерії та мінометів окупанти обстріляли близько двох десятків населених пунктів. Також ворог для завдання ударів використовував авіацію.

Зокрема, російські вбивці вдарили керованою авіабомбою по закладу освіти в селі Лук’янці. Там внаслідок авіаудару поранення дістали четверо людей: дві жінки віком 63 та 66 та двоє чоловіків 38 та 65 років. Двоє чоловіків 63 та 65 років загинули на місці. 

Крім того, у селі Яворівське на вибуховому пристрої підірвався трактор, водій якого дістав травм. Госпіталізація 54-річному чоловікові не знадобилася.

Нагадаємо, протягом доби 14 квітня добу окупаційні війська з мінометів та артилерії вдарили по 15 населених пунктах Харківської області. Через ворожі обстріли постраждала  51-річна жителька Слатиного та загинула 57-річна жінка в селі Мала Вовча.

Поділитися
Дивіться спецтему:
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі