Армія РФ використовує для захоплення Часового Яру таку ж тактику, як і в Авдіївці — розвідка Великої Британії

Інфографіка
Поділитися
Армія РФ використовує для захоплення Часового Яру таку ж тактику, як і в Авдіївці — розвідка Великої Британії © ARIS MESSINIS/AFP via Getty Images
Окупанти досягли незначного прогресу в цьому районі.

Армія РФ під час наступальних дій у районі міста Часів Яр Донецької області використовує аналогічну тактику, як і під час захоплення Авдіївки, інформує британська розвідка у соцмережі Х.

Зазначається, що командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Юрій Содоль заявив, що росіяни за добу скидають 20-30 КАБів на Часів Яр. Керовані авіаційні бомби, ймовірно, скидають із літаків Су-25, які діють поблизу лінії зіткнення, та Су-34, які працюють на певній відстані від лінії бойового зіткнення.

"Це узгоджене повітряне бомбардування, яке повторює тактику Авдіївської кампанії", - йдеться в повідомленні.

У британській розвідці наголосили, що Часів Яр добре захищений та розташований на височині, а росіяни здобули лише повільний прогрес у напрямку міста.

Війська РФ перекидали резерви з лиманського напрямку у район Часового Яру. Окупанти це роблять для того, що посилити наступальні дії на місто та просунутися далі по лінії фронту, розповів  речник Нацгвардії України Руслан Музичук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі