Україні потрібно терміново сформувати десять нових бригад для підготовки до російського наступу — The Economist

Поділитися
 Україні потрібно терміново сформувати десять нових бригад для підготовки до російського наступу — The Economist © Генеральний штаб ЗСУ
Командувач Сухопутних військ ЗСУ каже, що загроза з боку Росії докорінно відрізняється від тієї, що була на початку війни.

Одним із найтерміновіших завдань, що стоять перед командувачем Сухопутних військ ЗСУ Олександром Павлюком, є формування десяти нових бригад для підготовки до російського наступу. Хоча питання особового складу викликає занепокоєння з грудня, коли мобілізація практично зупинилася, Олександр Павлюк наполягає на тому, що основною проблемою є техніка, а не люди. Україна відчайдушно потребує артилерії та бронетехніки, які, як вона сподівається, надасть Захід, повідомляє The Economist.

Частина цих нових сил буде розгорнута для захисту столиці. Генерал зазначає, що через два з половиною роки після того, як російська армія була зупинена в Києві, вона не відмовилася від своїх амбіцій остаточно захопити місто.

"Захист Києва залишається одним з наших головних завдань, попри те, наскільки важкою є ситуація на сході. Це серце України, і ми знаємо, що оборона столиці відіграватиме ключову роль у майбутньому", — вважає Павлюк.

Павлюк також каже, що загроза з боку Росії докорінно відрізняється від тієї, що була на початку війни. Він повідомляє, що російська армія більше не може проводити масштабні рейди на кількох фронтах. Вона використовує ракети, які щойно зійшли з конвеєра, лише через кілька тижнів після виробництва, а не зі своїх колись величезних запасів.

Нагадаємо, що командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк переконаний, що Україна вистоїть у війні, якщо отримає необхідне озброєння. Він вважає, що "Росія знає, що якщо ми отримаємо достатньо зброї протягом місяця або двох, ситуація може обернутися проти них".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі