Працюємо над візитом Зеленського до Індії – Кулеба

Поділитися
Працюємо над візитом Зеленського до Індії – Кулеба © EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
Під час візиту до країни глава українського МЗС обговорював це питання зі своїм індійським колегою.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив що у межах свого візиту до Індії, він, зокрема, обговорював можливість візиту до країни президента України Володимира Зеленський. Про це він розповів в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що під час його візиту до Індії відбулась відверта розмова з главою МЗС Індії Субраманьяном Джайшанкаром. Зокрема було домовлено, що задача номер один - повернути рівень співробітництва країн до довоєнного. Друга задача - працювати над новими спільними проектами та програмами. Третє питання - це формула миру.

"Українська дипломатія також працює над організацією візитів прем’єр-міністра Індії Нарендри Моді до України та президента України Володимира Зеленського до Індії", – додав він.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що Російська Федерація буде готова атакувати країни НАТО, якщо знатиме, що Альянс не відреагує адекватно. За його словами, стратегічною метою Росії є "не тільки завоювання України, а відновлення слави Радянського Союзу на міжнародній арені".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі