Україна може впоратися з вето Угорщини — Кулеба

Поділитися
Україна може впоратися з вето Угорщини — Кулеба © mfa.gov.ua
Він припустив, що початок перемовин з ЄС переконає США продовжити військову підтримку нашої держави. 

Україна та її партнери повинні збільшити виробництво боєприпасів та озброєння, наголосив очільник МЗС Дмитро Кулеба. Під час інтерв'ю ARD він також зауважив, що наша країна може впоратися з тим, що Угорщина наклала вето на виділення Києву 50 млрд євро допомоги.  

"Як військова коаліція. Як брати по зброї. Ми повинні зберігати рішучість. Ми повинні триматися разом. Війна – це питання безпеки всієї Європи", – сказав Кулеба.

Міністр вважає, що початок перемовин з Євросоюзом про вступ України може переконати США продовжити військову підтримку нашої держави. 

Нагадаємо, глава МЗС Дмитро Кулеба наголосив, що постійна міжнародна підтримка зможе забезпечити відчутні результати контрнаступів Сил оборони. Він перерахував, чого просто зараз потребує Київ від партнерів: військової допомоги (літаки, дрони, ППО, снаряди та засоби дальньої дії), розвитку промислових потужностей для забезпечення як власних потреб, так і потреб Києва, принципового і реалістичного підходу до перспективи переговорів з Москвою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі