Ігнат пояснив, чому атаки дронів відбуваються переважно вночі

Поділитися
Іран може постачати окупантам ці БПЛА Каспійським морем. 

Речник повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що російські військові пускають у повітряний простір України дрони-камікадзе вночі, та ведуть їх через слабкі місця української ППО. Про це він розповів під час телемарафону, додаючи, що, попри це, сьогодні наша оборона спрацювала ефективно. 

"Їх запускають вночі за поганої видимості, щоб було складно виявити засобами ЗСУ. Росіяни використовуючи річки та зони, де у нас можуть бути слабкі місця і таким чином намагається уникнути зони дії нашої ППО", — сказав Ігнат.

Він додав, що Іран може постачати Росії ці БПЛА через Каспійське море. Що стосується безпілотників, які окупанти використали сьогодні, то зараз неможливо напевно сказати, нова це партія, чи стара. 

Нагадаємо, на світанку 14 грудня російські окупанти атакували центральні області країни з допомогою дронів-камікадзе. Згодом президент Володимир Зеленський зазначив, що Сили оборони ліквідували усі 13 БПЛА.

Також внаслідок падіння уламків у столиці пошкоджено дві адмінбудівлі, а у селі Вишневе, що під Києвом —  приватний будинок. Енергооб'єкти не пошкоджено. На щастя, обійшлося без жертв. 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі