Дощі та грози: де найближчим часом очікувати на негоду

Поділитися
Це стосується окремих регіонів.

В квітні в Україну прийшли сильні дощі та похолодання. У майбутньому погода покращиться, але в окремих регіонах негода затримається.

За інформацією ресурсу Ventusky, 25-26 квітня в Україні буде хмарно з проясненнями, можливі опади у вигляді дощу, а подекуди тумани.

Помірні короткочасні дощі, місцями грози можливі у західних, північних та східних областях. Температура у західних областях у ніч з 25 на 26 квітня становитиме 13-8 градусів, а в Карпатах опуститься до 0. Саме там можливі снігопади.

Карта опадів 25 квітня
Карта опадів 25 квітня

26 квітня в країні також можливі дощі з грозами. Їх варто очікувати у Житомирській та Хмильницькій областях. Опади також прогнозують на західній Україні та Лівобережжі.

Температура у західних областях підніметься до 7 градусів вище нуля. Але на решті територій України буде доволі спекотно — до 22 градусів.

Карта опадів 26 квітня
Карта опадів 26 квітня

Організація об'єднаних націй (ООН) попередила, що 2024 може стати спекотнішим ніж минулий. Але є вірогідність, що літо цього року в Україні, можливо, й не буде рекордно спекотним. Про це розповіла кандидат географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС та НАН України Віра Балабух.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі