Зіркового боксера після перемоги над кривдником Ломаченка спіймали на допінгу

Поділитися
Зіркового боксера після перемоги над кривдником Ломаченка спіймали на допінгу © Yahoo Sports
Спортсмен намагатиметься оскаржити результати тестів.

Президент WBC Маурісіо Сулейман повідомив про те, що допінг-проба американського боксера першої напівсередньої ваги Райана Гарсії (24-1, 20 КО) перед поєдинком проти Девіна Гейні виявилася позитивною.

За інформацією Майка Коппінджера, у крові боксера було виявлено заборонений препарат остарин. Гарсія має 10 днів, щоб подати запит на перевірку його B-проби.

"Всі знають, що я не обманюю. Ніколи не приймав стероїди. Я навіть не знаю, де їх взяти... Я майже не приймаю добавки", - сказав Гарсія.

Гейні також прокоментував ситуацію:

"Нам дуже шкода, що Райан обдурив і виявив неповагу як до фанатів, так і до боксу, провівши брудний бій. Я завжди був прихильником чистих боїв, і цей випадок є прикладом.

Ми ставимо своє життя на карту, щоб розважати людей та заробляти на життя. Ми не граємо у бокс. Це виставляє бій у зовсім іншому світлі. Люди у цьому спорті вмирають. Це не жарти", - сказав Гейні.

Нагадаємо, 21 квітня Райан виграв у Гейні роздільним рішенням суддів. Гейні вважався явним фаворитом бою, однак у поєдинку він тричі був відправлений у нокдаун.

Зазначимо, що Гейні навіть після поразки залишився чемпіоном WBC у першій напівсередній вазі, оскільки Гарсія не вклався у вагу перед поєдинком.

25-річний Девін Гейні у травні 2023 року у статусі абсолютного чемпіона світу зустрічався на рингу з українцем Василем Ломаченком і здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

Раніше повідомлялося про те, що російського бійця UFC впіймали на допінгу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі