В Україні нарахували майже дві тисячі мільйонерів

Поділитися
В Україні нарахували майже дві тисячі мільйонерів Українські мільйонери сплатили до бюджету 234,4 млн грн © korrespondent.net
З початку року 1,8 тисячі українців задекларували доходи у розмірі більше мільйона гривень.

За даними Державної податкової служби в Україні доходи в розмірі понад 1 млн гривень задекларували майже 1,8 тисячі українців.

Зокрема, в податкову подано 1761 декларація на суму більше мільйона гривень.

Найбільше гривневих мільйонерів проживає у Києві - 702 особи. На другому місці - Харківська область - 143 людини і в Дніпропетровській області - 129 осіб.

У Київській області доходи більше мільйона гривень задекларували 103 людини.

"Таким громадянам з отриманих доходів визначені податкові зобов'язання до сплати в бюджет - 234,4 млн грн", - сказано в повідомленні.

Найбільше податків до бюджету надійшло від жителя Львівської області, з якого утримано 24,9 млн грн (21,4 млн грн ПДФО і 3,5 млн грн військового збору).

Як повідомлялося, за підсумками деклараційної кампанії 2018 року доходи понад одного мільйона гривень задекларували 4817 українців. У ТОП найбагатших людей за версією журналу Forbes увійшли шестеро українців, в числі яких Рінат Ахметов та Ігор Коломойський.

Згідно з опитуванням, більшість українців вважають оподаткування в Україні грабунком або відкупом. Детальніше про перспективи податкової реформи в Україні читайте у статті Володимира Дубровського "Чи побачимо ми справжню податкову реформу" на сайті ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі