У Києві передбачувано не включили гарячу воду, попри обіцянки: що кажуть киянам цього разу

Поділитися
У Києві передбачувано не включили гарячу воду, попри обіцянки: що кажуть киянам цього разу © LB.ua
Мешканців столиці обурює не стільки відсутність гарячої води, скільки неправдиві обіцянки, якими їх годують вже кілька місяців.

У Києві назвали чергову дату відновлення гарячого водопостачання, принаймні її назвала одна з теплопостачальних компаній - ТОВ "Євро-Реконструкція". Оголошення оприлюднене на сторінці компанії в Фейсбук.

«ТОВ «Євро-Реконструкція» звертається до споживачів із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Проведено випробування теплових мереж, зони теплопостачання підприємства, на гідравлічну щільність та міцність. На сьогодні за результатами проведених випробувань продовжується поетапне підключення та заповнення усіх теплових мереж», - йдеться в повідомленні.

У споживачів ТОВ «Євро-Реконструкція» гаряче водопостачання відсутнє з першої декади травня. Після того, як гаряча вода не повернулася у належні терміни, після проведення гідравлічних випробовувань, компанія обіцяла споживачам повернути послугу кілька разів. Останній раз - до 31 липня.

Тепер орієнтовний термін завершення робіт – до 25 серпня 2022 року.

«Сьогодні усі наші зусилля покладено на забезпечення стабільного та безперебійного проходження одного з найскладніших опалювальних періодів – 2022-2023 років», - виправдовують свою непунктуальність в ТОВ «Євро-Реконструкція».

Проте, киян обурює не факт відсутності гарячої води, а неправдиві обіцянки, якими їх раз за разом годує влада та теплопостачальники.

Так, мешканців Деснянського району Києва буквально розлютило чергове повідомлення про відсутність гарячої води.

Гарячу воду мали повернути в першій декаді липня. Проте, 21 липня на сторінці Деснянської РДА з'явилося повідомлення, що випробування теплових мереж на гідравлічну щільність підвищеним тиском продовжуються до 31 липня.

Втім, після 1 серпня вода вчергове не з'явилася, тепер без жодних пояснень.

21 липня КМДА повідомляло, що виконано перевірку та плановий ремонт на 80% об’єктів теплового господарства, яке забезпечує киян гарячою водою та централізованим опаленням.

"Ремонтні роботи здійснюють 38 аварійно-відновлювальних бригад «Київтеплоенерго». Щодня на чергуванні перебувають близько 100-120 одиниць спецтехніки та майже 1,2 тис. працівників. Щодоби вони усувають в середньому 30-40 пошкоджень трубопроводів опалення та гарячого водопостачання", – повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі