"Євробачення-2024": прогнози букмекерів перед фіналом

Відео
Поділитися
alyona alyona та Jerry Heil прогнозують п'яте місце © EBU
Місце, яке можуть посісти представниці України, змінилося.

У суботу, 11 травня, у шведському Мальме відбудеться фінал пісенного конкурсу "Євробачення", за результатами якого стане відомий переможець цього року. Після другого півфіналу букмекери оновили свої прогнози, і лідери перегонів змінилися.

Так, за даними сайту Eurovisionworld, головним претендентом на перемогу залишається представник Хорватії Baby Lasagna із піснею Rim Tim Tagi Dim. Друге місце, яке тривалий час, за прогнозами, утримувала Швейцарія, тепер прогнозують представниці Ізраїлю Еден Голан.

Eurovisionworld
Eurovisionworld

Учасник із Швейцарії Nemo із піснею The Code тепер посідає третє місце, а на четверте помістили Bambie Thug із Ірландії.

Змінилося і місце, яке прогнозують представницям України, alyona alyona та Jerry Heil. Вони довго займали четверте місце в прогнозах букмекерів, але тепер спустилися на п'яте.

Нагадаємо, на «Євробаченні-2023» перемогла представниця Швеції Лорін. Це вже друга перемога для співачки, минулого разу вона перемогла у 2012 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі