Загарбники формують реєстр “небажаних” жителів Маріуполя — ЦНС

Поділитися
Загарбники формують реєстр “небажаних” жителів Маріуполя — ЦНС © EPA/YURI KOCHETKOV
Ворог боїться повернення “агентури” Сил оборони.

Російські загарбники формують реєстр жителів Маріуполя, яким буде заборонено проживати у тимчасово окупованому місті. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зокрема, за даними ЦНС, йдеться про людей, які підлягають депортації й тих, хто не зможе повернутись. 

До міста повернулись 600 жителів, через різні обставини. Однак ворог боїться повернення “агентури” Сил оборони й створює відповідний реєстр “небажаних” жителів.

ЦНС вказує на черговий злочин Росії, коли людям не можна проживати в рідному місті, яке до цього ж зруйнувала російська армія.

Тим часом окупанти завозять до Маріуполя етнічних росіян та вихідців з Центральної Азії, змінюючи демографічний склад населення.

Росія намагається створити картинку “відбудови” Маріуполя. На кістках. За даними Офісу генпрокурора, у місті через війну загинуло понад 11 тисяч людей, і ця цифра насправді може бути у десять разів більшою.

Навіщо загарбники вкладають кошти у відбудову зруйнованого ними ж міста та створюють умови, аби росіяни переїжджали на тимчасово окуповану територію, розповідав аналітик Громадянської мережі ОПОРА Анатолій Бондарчук.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі