Росіяни тримають в полоні близько 40 жителів Вовчанська — поліція

Поділитися
Їх утримують у підвалі, який знаходиться біля штабу ворога. 

Учора у МВС розповіли, що російські окупанти почали брати у полон цивільних у Вовчанську та заганяти їх у підвал. За словами очільника відомства Ігоря Клименка, вони вбили чоловіка, який відмовлявся виконувати їх накази. Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов розповів під час телемарафону подробиці цієї трагедії, додаючи, що окупанти вистрілили в голову людині літнього віку, поки та намагалася врятуватися. 

Усіх, хто був разом з загиблим, окупанти взяли у полон. 

"Нам також відомо, що в цих приміщеннях, підвалах утримується близько 40 осіб. Їх допитують. Деякі допитувачі називають себе працівниками ФСБ", — повідомив представник поліції.

За словами Болвінова, росіяни змінили тактику у Вовчанську — вони не випускають місцевих мешканців з північної частини міста, яку наразі контролюють. А полонених вони залишають у приміщенні, яке знаходиться дуже близько до штабу окупантів. 

Нагадаємо, у Генштабі повідомили, що ЗСУ зірвали плани ворога максимально вклинитись у глибину міської забудови Вовчанська і там закріпитися. Зараз бої тривають в північній частині міста, захисники тримають окупантів під вогневим контролем. 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі