На параді 9 травня Путін знову погрожував ядерною зброєю західному світу

Поділитися
На параді 9 травня Путін знову погрожував ядерною зброєю західному світу © AKIpress news/youtube.com
Він заговорив про “глобальне зіткнення” та те, що буде робити Росія

Під час чергового параду 9 травня, очільник Росії Владімір Путін черговий раз почав погрожувати західному світу ядерною зброєю та наголошував на тому, що “західна політика” складається з “реваншизму” та обгрунтування “колоніальної політики”.

Разом з тим, розповідаючи про “суверенні центри світового розвитку”, він наголосив, що Росія може застосувати ядерну зброю, яка у РФ має назву сил стратегічного стримування.

“Росія буде робити все, щоб не допустити глобального зіткнення.. Але наші стратегічні сили завжди у бойовій готовності”, – сказав Путін.

Під час параду, вже в його завершенні, були продемонстровані ракетні комплекси “Ярс”, які є мобільною системою застосування ядерної зброї, яка має міжконтинентальну дальність. Коментатор параду зазначив, що ці системи можуть “вразити цілі у будь-якій точці світу” і що ця зброя є “ядерним стримуванням Росії”.

AKIpress news/youtube.com

Напередодні чергового параду на красній площі 9 травня, Сполучені Штати Америки заявили, що поки не бачать реальних ознак того, що Росія готується застосувати ядерну зброю для удару по Україні. Брязкання ядерним арсеналом, яке демонструє президент РФ Владімір Путін, є неприпустимим, проте США не збираються змінювати свою позицію стратегічного стримування, попри ці погрози. 

Білорусь проводить у травні військові навчання на території, що межує з Україною та країнами Балтії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі