Дрони підпалили ще одну нафтобазу у Краснодарському краї РФ

Відео
Поділитися
Дрони підпалили ще одну нафтобазу у Краснодарському краї РФ
Об'єкт був атакований двома безпілотниками.

Сьогодні, 17 травня, близько шостої години ранку в місті Туапсе Краснодарського краю РФ пролунали вибухи. Про це повідомив російський опозиційний ресурс ASTRA.

З посиланням на місцевих жителів ASTRA повідомила, що в Туапсе атаковано нафтопереробний завод, на якому після атаки БПЛА спалахнула пожежа. Близько 6.15 оперштаб Краснодарського краю повідомив, що пожежу на НПЗ у Туапсе локалізовано.

Раніше Єдина чергово-диспетчерська служба Туапсинського району повідомила, що рано-вранці 17 травня «київським режимом здійснено спробу терористичної атаки з використанням двох БПЛА на цивільну інфраструктуру в Туапсе»: «Внаслідок падіння апарату сталося загоряння на території НПЗ. За попередньою інформацією, постраждалих немає». При цьому місцеві жителі повідомляють про перебої зі зв'язком.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 17 травня в Новоросійську місцеві жителі під час масованої повітряної атаки на місто нарахували 33 безпілотники та понад 35 вибухів. Вони також повідомляли про атаку і на місцевий порт, і на нафтобазу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі