У Києві відбудуться військові навчання. Робити фото та відео заборонено

Поділитися
У Києві відбудуться військові навчання. Робити фото та відео заборонено © ZN.UA
Навчання відбудуться в одному з районів.

У Дарницькому районі Києва з 6 по 10 травня відбудуться військові навчання, повідомили в районній державній адміністрації. У навчаннях візьмуть участь підрозділи сил та засобів оборони української столиці.

«У ході тренувань відбудуться практичні дії із залученням особового складу, штатної військової техніки та озброєння», – йдеться у повідомленні.

Таким чином військові планують підвищити свої бойові спроможності. У Дарницькій районній державній адміністрації нагадали, що робити фото чи відео пересування військових, а також їх публікувати, заборонено. 

Нагадаємо, 1 травня СБУ разом із Управлінням державної охорони, Нацполіцією, Військовою службою правопорядку ЗСУ та іншими підрозділами, залученими до оборони столиці, проводили планові контррозвідувальні заходи у Шевченківському районі столиці. Серед іншого, спецслужба перевіряла Софійську та Михайлівську площі, а також прилеглу до них територію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі