Abrams'и розривають техніку росіян на молекули на авдіївському напрямку

Поділитися
У 47-й ОМБр розповіли, що їх броня робить цю техніку одними з найзахищеніших танків у світі.

Танкісти 47-ї окремої механізованої бригади "Маґура" вже понад місяць на авдіївському напрямку розбивають росіян та їх техніку на молекули з допомогою Abrams'ів. У пресслужбі бригади розповіли, що ці танки є дуже живучими, пояснити це можна розташуванням боєкомплекту за межами вежі у спеціальній задній ніші. 

Завдяки цьому енергія вибуху у разі удару по техніці йде вгору. 

Бойове хрещення Abrams'и пройшли в боях у Перській затоці на початку 90-их, відомих як операція "Буря в пустелі", під час вторгнення до Іраку 2003 року та в Афганістані. 

Нагадаємо, ЗСУ завершили вихід з Авдіївки у Донецькій області 18 лютого, вони зайняли кращі позиції та вирівняли лінію фронту. Оборонна операція там тривала 10 років. Під час битви за місто, активна фаза якої продовжувалася останні кілька місяців, російська армія зазнала колосальних втрат — 47 тисяч військових, 364 танки, понад 700 бронемашин. Зараз штурми ворога на цьому напрямку все ще тривають, але їх інтенсивність значно зменшилася після відходу захисників з Авдіївки. 

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі