Будь-який тиск на журналістів неприпустимий — Зеленський після наради з правоохоронцями

Поділитися
Будь-який тиск на журналістів неприпустимий — Зеленський після наради з правоохоронцями © https://www.president.gov.ua/
Питання обговорили після інцидентів, які сталися напередодні.

Президент Володимир Зеленський у середу, 17 січня, провів нараду з представниками правоохоронних органів, зокрема, за участі голови Служби безпеки України Василя Малюк. У межах зустрічі обговорили питання тиску на журналістів після інцидентів зі стеженням за командою Bihus.Info та залякуванням журналіста-розслідувача Юрія Ніколова.

За словами глави держави, була окрема доповідь щодо ситуації з медіа. “Зокрема, фактом стеження за журналістами. Служба безпеки України розпочала розслідування та з’ясує всі обставини. Будь-який тиск на журналістів неприпустимий”, — наголосив Зеленський у вечірньому зверненні.

Раніше об’єднання журналістів провідних українських медіа та експертів медійних організацій Медіарух, одним із членів та засновників якого є ZN.UA, виступило із заявою про системний тиск на незалежних журналістів та розслідувачів, закликало президента України засудити такі дії та взяти під свій контроль розслідування злочинів проти медійників.

Поділитися
Дивіться спецтему:
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі