Росіяни масовано обстріляли Харківську область: 13 поранених

Поділитися
Росіяни масовано обстріляли Харківську область: 13 поранених Фото ілюстративне © Олег Синєгубов/Telegram
Пошкоджено гуртожиток, житлові будинки, медичний заклад.

Російські війська продовжують наступальні дії на півночі Харківської області та завдають масованих ударів по прифронтових населених пунктах. За добу армія РФ поранила 13 мирних жителів та одного чоловіка вбила, зазначив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

У селі Богуславка постраждала жінка, у місті Чугуїв — двоє жінок 69 та 81 років, у селі Графське дістала травми 87-річна жінка. В обласному центрі внаслідок ракетного удару двоє чоловіків віком 20 та 40 років постраждали, пошкоджено вісім автомобілів та п'ятиповерхову будівлю.

Під російські обстріли також потрапили Куп'янськ (загинув 50-річний чоловік), Колісниківка (травмована 55-річна жінка), Вовчанськ (поранено 70-річного чоловіка), Малоданилівська громада (четверо медичних працівників постраждали), Дергачівська громада (через атаку БПЛА "Ланцет" дістав поранення 25-річний тракторист).

Під час відбиття наступу росіян на Вовчанськ прикордонник дістав значні поранення, але його життя врятувало посвідчення і побратими.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі