Росія вдарила по харківській телевежі ракетою Х-59: наслідки удару

Фото
Поділитися
Внаслідок удару відсутня трансляція телесигналу.

Російські війська вдень у понеділок 22 квітня завдали удару по телевежі у Харкові. За попередньою інформацією росіяни атакували Харків орієнтовно о 16:35 ракетою Х-59, повідомили в Харківській обласній прокуратурі.

За даними Державної служби спецзв'язку, внаслідок удару відсутня трансляція телесигналу, ремонтники займаються відновленням мовлення. Водночас мовлення FM-радіостанцій триває.

Як зауважили у Держспецзв'язку, на час ремонтів жителям Харкова та області, доведеться отримувати інформацію з радіостанцій, кабельного або онлайн-телебаченням, або через супутникові приймачі.

Раніше повідомлялося, що у понеділок у Харкові пролунав вибух. Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що війська РФ поцілили по інфраструктурному об'єкту.

Згодом голова Харківської ОВА Олег Синєгубов уточнив, що удару було завдано по обʼєкту телевізійної інфраструктури. Після удару виникли перебої із сигналом цифрового телебачення. На щастя ніхто не постраждав.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі