Для промисловості та бізнесу сьогодні діятимуть графіки обмеження електропостачання

Поділитися
В енергосистемі нині є дефіцит.

В "Укренерго" повідомили, що впродовж доби в енергосистемі наявний дефіцит електроенергії через пошкодження унаслідок атак росіян на  електростанції.

"З 18:00 до 22:00 для бізнесу та промисловості будуть застосовані графіки обмеження потужності", - йдеться в повідомленні.

У компанії наголосили, що обмеження електропостачання не будуть застосовані для підприємств оборонного комплексу та об’єктів критичної інфраструктури. У Харківській області діють графіки відключень  електроенергії для побутових споживачів.

Україна залучає аварійну допомогу з енергосистем країн Європи.

"Укренерго" закликає українців ощадливо споживати електроенергію, а промисловість використовувати альтернативні джерела живлення.

На початку повномасштабного вторгнення атаки російських окупаційних військ були націлені на великі частини енергетичної системи України. Нині ж росіяни завдають більше точних та концентрованих ударів  –  один об'єкт обстрілюють десятками повітряних цілей, пише CNN.

Чи зможе система відновитися, а головне, чи можна протистояти енергетичному терору, розповідає Ігор Маскалевич у тексті "Удари по енергосистемі триватимуть. Ми до них готуємося?".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі